Hvorfor handle hos oss

Har du kommet til oss og lurer på om du skulle hatt en blåser? Her er flere grunner til hvorfor du bør velge en hundeblåser fra Petblower.
 

- Service. Vi lever av fornøyde kunder. Har du problemer med en blåser så får du raskt hjelp. Står du helt fast så får du en ny en. Enkelt og lettvint. Du trenger engang ikke å måtte vente at vi skal motta din blåser i retur.
 

- Du får utfyllende svar på dine mail. I praksis så får du utfyllende informasjonpå hvorfor vi for eksempel anbefaler en spesifikk blåser for din rase og forskjellene. 
 

- Petblower kjenner alle blåserne til minste detalj. Det vil si alt fra blåsestyrke til vedlikehold til bruksområde m.m. Spør du oss om anbefaling så hiver vi derfor ikke bare ut et forslag uten videre.
 

- Bedriften drives av to som selv har to Samojed hunder og en Golden Doodle. Vi har god allmennkunnskap om pels og forskjellige raser. I tillegg forbeholder du deg til en selger istedenfor å måtte bli satt over til forskjellige kundebehandlere.

 

- Gode priser. Du får faktisk gode priser iforhold til spesifikasjonene. 

 

- Du kan chatte med oss til enhver tid dersom du står fast eller lurer på noe.

 

- Hos oss får du 3 års garanti på alle våre blåsere. 

 

- Utfyllende informasjon på alle våre produkter.

 

- Ikke minst er vi den eneste leverandøren som donerer bort et beløp til en kennel. Ditt bidrag ved kjøp av nettopp hos oss utgjør en forskjell. Les mer om dette her.