Hvorfor handle hos oss

Har du kommet til oss og lurer på om du skulle hatt en blåser? Her er flere grunner til hvorfor du bør velge en hundeblåser fra Petblower.
 

- Service. Vi lever av fornøyde kunder og er godt kjent på feks Samojed gruppa på facebook og andre hundegrupper. Vi ordner opp med at du for eksempel får en ny blåser hvis det skulle vise seg å være noe galt. 

- Ærlighet. Det er mange kunder hos petblower som må kjøpe en ny blåser etterhvert, fordi de har kjøpt en blåser som har blitt markedsført som kraftig men som ikke er det. Spesielt gjelder dette Canim blåseren som er rundt 1500kr. Petblower oppgir ærlig info om en blåser er kraftig eller ikke.
 

- Kvalitetssikring. Vi har solgt flere 1000 blåsere de siste årene. Av de har det vært feil på 2-3 stk. Vi sjekker alltid alt nøye før leveranse og har strenge kvalitetskontroller med leverandørene.
 

- Du får utfyllende svar på hvorfor vi for eksempel anbefaler en spesifikk blåser for din rase og forskjellene. 
 

- Petblower kjenner alle blåserne til minste detalj. Det vil si alt fra blåsestyrke til vedlikehold til bruksområde m.m. Spør du oss om anbefaling så hiver vi derfor ikke bare ut et forslag uten videre.
 

- Bedriften drives av to som selv har to Samojed hunder og en Golden Doodle. Vi har god allmennkunnskap om pels og forskjellige raser. I tillegg forbeholder du deg til en selger istedenfor å måtte bli satt over til forskjellige kundebehandlere.

 

- Gode priser. Du får faktisk gode priser iforhold til spesifikasjonene. 

 

- Du kan chatte med oss til enhver tid dersom du står fast eller lurer på noe.

 

- Hos oss får du 2 års garanti på alle våre blåsere. 

 

- Utfyllende informasjon på alle våre produkter.
 

- Du kan hente en blåser hos oss når som helst, også på søndager bare vi har avtalt det.

 

- Ikke minst er vi den eneste leverandøren som donerer bort et beløp til en kennel. Ditt bidrag ved kjøp av nettopp hos oss utgjør en forskjell. Les mer om dette her.
 

- Vi har prismatch. Finner du den samme varen billigere et annet sted så matcher vi prisen.

Bestselgere