Hvorfor handle hos oss

 

Vi har kanskje en litt annen nettbutikk enn de aller fleste. Vi kjører vår egen stil. 

Her er en del gode grunner til å kjøpe fra oss.
 

- Service.  
En ting er å kjøpe fra en nettbutikk, men hva hvis du skulle trenge hjelp. Eller hvis pakken din står fast et sted. Kanskje det skjer noe med produktet? Da ordner petblower med å sende deg feks en ny vare omgående. Er det et produkt som ikke er på lager, men som du har bestilt og som det skjer noe med så får du en tilsvarende vare i mellomtiden som du kan bruke til vi får inn din modell igjen. 

 

- Ærlighet.

En god del av de kundene vi får er fordi de har kjøpt en blåser fra en annen nettbutikk som de trodde var kraftig, men som er en normal blåser.Derfor er vi opptatt av å markedsføre basert på ærlighet. Du skal få en ærlig anbefaling basert på ditt behov. Dette er også en annen grunn til hvorfor veldig mange kommer til oss. 

 

- Kvalitetssikring.

Vi har solgt flere 1000 blåsere de siste årene. Av de har det vært feil på 2-3 stk. Vi sjekker alltid alt nøye før leveranse og har strenge kvalitetskontroller med leverandørene. 
 

- Utfyllende svar:

Å bare anbefale deg et produkt uten å begrunne hvorfor er ikke noe vi driver med. Vi går inn i detalj for hva du trenger og hvorfor du nettopp bør kjøpe den. Utfyllende informasjon med spisskompetanse innen vår det vi driver med er noe som vil komme deg godt tilgode. 


Detaljkunnskap

- Petblower kjenner alle produktene til minste detalj. Det vil si alt fra blåsestyrke til vedlikehold til bruksområde, spesifikasjoner, motor m.m. Spør du oss om anbefaling så hiver vi derfor ikke bare ut et forslag uten videre.
 

Våre firbeinte

- Bedriften drives av 3 som selv har to Samojed hunder, en Golden Doodle og en Neva Masquerade katt . Vi har god allmennkunnskap om pels og forskjellige raser. I tillegg forbeholder du deg til en selger istedenfor å måtte bli satt over til forskjellige kundebehandlere.

 

- Gode priser

Du får faktisk gode priser iforhold til spesifikasjonene. Sjekk selv og du vil se at du kan spare masse.

 

- Chat

Du kan chatte med oss til enhver tid dersom du står fast eller lurer på noe.

 

- Garanti

Hos oss får du 2 års garanti på alle våre blåsere. 


- Hent en hundeblåser 

- Du kan hente en blåser hos oss når som helst, også på søndager bare vi har avtalt dette sammen. Se henting og sending

 

Donør

- Ikke minst er vi den eneste leverandøren som donerer bort et beløp til en kennel. Ditt bidrag ved kjøp av nettopp hos oss utgjør en forskjell. Les mer om dette her.
 

Bestselgere

Tilbud  [mer]