Nutripet 007-1 Hundeblåser - Regulerbar varme

Fra: kr4,998 kr3,29934% avslag

 


Nåværende omtaler: 2

:

Antall:

Bestiller du med 10m slange så ettersendes den portofritt første kvartal 2023.

BESKRIVELSE
Hva med en hundeblåser du kan regulere varmen på trinnløst, avgir en varme som er langt mer enn hva du finner på markedet, og som samtidig er svært kraftig i blåsehastighet?

 

 Alle våre andre modeller kan du nemlig kun slå varmen av og på, men det er ingen muligheter for å regulere varmen på. Denne blåseren er den eneste på markedet med justerbar varme samt justerbar blåsestyrke. Her kan du justere varmen og styrken på blåseren akkurat slik du vil. Varmen kan justeres trinnløst fra 35 grader til 75 grader. Styrken kan justeres fra 30 m/s til 85 m/s.

 

Som sammenligning så er en vanlig hårføner rundt 2000W og rundt 75-90 grader. Av wattstyrken på 2000W på en hårføner er ca 1800W varme og resten blåsestyrke. Test blåsestyrken på en hårføner du har hjemme slik at du vet hvor mye sånn ca 200W er. 
På denne hundeblåseren er det altså rundt 1600W varme og rundt 1800W styrke. Noe som betyr at den totale effekten er altså 3400W. Altså en enorm kraft med luft og varme.

 

Nå tenker du kanskje at du ikke har behov for denne varmen, eller at det er for mye og at hunden ikke tåler det osv, men det er her mange mistforstår.
Har du en hund med mye pels og du vasker hunden ute om høsten eller i temperatur som er litt kaldt, så er det vanskelig å få pelsen til å bli helt tørr med andre blåsere på markedet. Mye av varmen fra disse blåserne forsvinner når det kommer ut av munnstykket. Så det blir til at man står og blåser hunden og får hunden aldri helt tørr. Isåfall tar det veldig mye mer tid. Det kan resultere i at hunden også får våteksem over tid hvis man repeterer dette jevnlig fordi det er vanskelig å få pelsen helt tørr.

Som grunder er jeg veldig opptatt av å gi korrekt og utdypende informasjon og tilbakemeldinger fra kunder er at dette er en blåser som er en helt annen liga enn de andre. Derfor har vi mange kunder som kommer og vil ha nettopp denne blåseren, nettopp fordi de ikke får tørket hunden ordentlig med en billig blåser de allerede har.

Dette er en blåser som passer for raser som for eksempel Norsk Elghund, Sibirsk husky, Samojed, Alaskan Malamute, Karelsk Bjørnehund, Bergamasco Shepherd, Schæfer, Finsk Lapphund, Afghansk Mynde, Golden retriever og andre raser med mye pels.

Blåseren er også anbefalt for hunder som lett kan få våteksem. Våteksem skyldes altså at pelsen ikke er tørr over lenger periode.

Se testen:
Test av hundeblåsere (Klikk)

Så er det dette med varmen på blåseren. Varmen vil ikke oppleves ubehagelig siden du da bare velger å ha munnstykket på lenger avstand, eller at man aldri skal blåse på et område kontinuerlig. Det er som å bruke en hårføner på seg selv når man skal tørke sitt eget hår. Man blåser ikke på et sted på håret men forflytter seg. Våre andre blåsere avgir også med varme, men dette er da spesielt hvis du bruker de innendørs eller ikke har den ekstrem tykke pelsen som en god del raser har.

Ved utendørs bruk kan de andre blåserne miste en del av varmen som kommer ut av munnstykket. Varmen på feks Hurricane som vi har som er på 58 grader, mister en god del grader ved munnstykke når luften kommer ut. Har dere en hund med mye pels så når ikke varmen dypt inn slik at pelsen blir tørr. Denne blåseren derimot beholder mer av varmen siden varmegraden er høyere. 

Dette er en blåser for de som vil investere i noe skikkelig og de som vil ha skikkelig kvalitet uten å måtte føle på at de må bytte den ut på senere tidspunkt.

 

Spesifikasjoner
-  Maks effekt 3400W (Fungerer på 10 amper (testet) siden du ikke trenger å ha på full varme hele tiden, men vi anbefaler sikring som tåler 16A for opptimal bruk). De fleste hjem har 16A sikringer. Stikkontakten på blåseren er derimot vanlig og er ikke 3-fase.

 

Blåsehastighet 30-85 m/s (justerbar)
Varme  35-75 grader (justerbar iforhold til andre blåsere)
Vekt 7.5 kg
Dimensjoner

52 x 39.5 x 33.5 cm.

Lydnivå 79 db (Mer støysvak enn Hurricane og Typhoon)

 

Ellers er håndtaket på denne veldig lett å manøvrere iforhold til feks Hurricane og Typhoon som har større håndtak. 


Når du får blåseren så leveres den med 1 meter slange og 3 munnstykker. Slange utvides til ca 3 meter når blåseren er på full styrke og går tilbake (krymper) ettersom du skrur ned på styrken.
 

Husk å bestille blåseren med en 10 meter slange fra dette vinduet øverst. Du får også med 3 meter slangen i tillegg til at du får 10 meter slangen. Du ser mer info om 10 meter slangen og en video der i kategorien "Tilbehør". Den er blant annet med å halvere støynivået. Bestiller du sammen med en 10 meter slange så får du rabatt med på kjøpet. 

 

 

Sjekk Spørsmål og svar for mer info.

 

PETBLOWER DONERER BELØP TIL KENNELER. KLIKK PÅ BILDET NEDENFOR (ÅPNES I NYTT VINDU).

 Dette produktet ble lagt til mandag 05. oktober 2020.