Hundeshampo 5 liter - Wahl - Svart pels

kr990 kr49850% avslag

Antall:

Hundeshampo fra annerkjente Wahl for svart/mørk pels fra anerkjente wahl.

Wahl trimmer og klippere for hunder og mennesker har mange hørt om. Men at de også tilbyr hundeshampo er det ikke alle som vet. Disse har veldig gode omtaler på nett.

 

Du betaler litt ekstra når du går til anskaffelse av en 5 liter, men i det lange løp vil du spare mye hvis du vasker hunden en del.

 

Denne shampoen vil forbedre og gi den mørke/svarte pelsen og gi den en glans. Den er utmerket til å fjerne skitt og flekker. Lar pelsen se skinnende og sunn ut. Inneholder ekstrakter av agurk, pasjonsfruktblomst, sitron og lime. Oppnår veldig gode resultater på hvit pels, og fjerner effektivt smuss, fett og flekker.

 

  • Fortynn i forholdet 15: 1.
  • Tilgjengelig i 500 ml og 5 liter
  • Basert på naturlige ingredienser og inneholder ingen skadelige vaskemidler eller rengjøringsmidler.


Bruksanvisning: Rist godt før bruk. Bland 15 deler vann til 1 del sjampo. For best resultat, la skummet ligge på pelsen i 5 minutter før du skyller. Prosedyren kan gjentas etter behov. Unngå kontakt med øyne, ører, nese og andre sensitive områder. Ved kontakt skyll grundig med rent varmt vann.

 

Merk : Shampo må fortynnes før bruk og aldri påføres et tørt strøk. Skyll alltid håret grundig. Forsiktig: Kun til utvendig bruk av dyr.
Dette produktet ble lagt til torsdag 02. april 2020.

også kjøpt