Test av hundeblåsere - Under konstruksjon

UNDER KONSTRUKSJON
 

Test av hundeblåsere 
 

Å velge en hundeblåser kan være en utfordring med tanke på at det er en del modeller som vi har og at det er lett å bli forvirret. Derfor tenkte vi å ramse opp alle våre blåsere opp mot hverandre slik at du ser ulikhetene og de forskjellige egenskapene hos de enkelte modellene.

Alle linker nedenfor åpnes i eget vindu.


 

Blåsestyrke


 

Før noe blir skrevet så er det greit å informere noe veldig viktig. Wattstyrken alene på en blåser har ingenting å si bortsett fra hvor mye strøm den trekker. Dette er en veldig vanlig feil mange ser på. Det du må se på er blåsemotor og varmelement. Disse to tilsammen utgjør den totale effekten.
 

Den kraftigste blåseren er Super Blaster med tanke på blåsestyrken. Dette er fordi den ikke er delt mellom en varmemotor og blåsemotor slik som alle andre modeller, men at den leverer opptil 2400W i styrke. Rett bak kommer kommer Aeolus Monster som er kjent for å være verdens sterkeste singel motor. Den har ikke dobbel motor som Super Blaster men leverer veldig godt med trykk og har kaldluft i tillegg.
 

Velg en blåser basert på blåsestyrken dersom det viktigste er styrken på blåseren. Super blaster er for eksempel egnet for raser med mye og tett pels og for deg som vil ha en kort og effektiv tørkeprosess. Temperatur

 


 

Den varmeste blåseren er Nutripet 007-1 som produserer opptil 75 grader Celsius, etterfulgt av Flypet 2000 - hvit og blå. Nutripet er også den eneste blåseren som har regulerbar varme. De andre blåserne kan du kun slå av og på varmen, mens med Nutripet kan du justere selve varmen akkurat slik du ønsker det.  Du ser spesifikasjonene på produktsiden.
Den har en varmemotor på rundt 2000W, noe som tilsvarer varmen fra en vanlig hårføner. Dette er varmen som produseres i maskinen og ikke det som treffer hunden. Det som treffer hunden er noen grader mindre slik som alle andre blåsere også gjør. Nutripet er en strålende blåser dersom den skal brukes ute i høst eller kaldt vær. Den holder på varmen mye mer enn de andre blåserne.

 

Ut fra grafen kan du også se at BS-2400 (vi har den i rød, hvit og blå) faktisk gjør det svært godt, med tanke på at dette er en blåser som koster mindre enn halvparten av de andre modellene som har dobbel motor. Blåseren slår for eksempel vår populære Blaster SHD-2800P, SHD-2600P og Aelous Monster som koster en del mer. Så BS-2400 gir deg svært mye for pengene hvis du vil ha litt varme.
 

Dersom du blåser hunden ute om høsten/vinteren så er det en fordel å ha en blåser som Nutripet eller Flypet 2000 eller BS-2400. Dette er fordi lufta da er kald og den kalde luften må omgjøres til varm luft. I denne prosessen vil derfor de med svak varme mist en del av varmen og dermed ikke gi så mye varme ut. 

 

Bestselgere