Bidragsyter


 

Petblower er fra 2019 en stolt bidragsgiver til Takis sin kennel for skadete og hjemløse hunder. Les mer nedenfor.

Noe av det viktigste i livet er å gi bort/hjelpe. Dette er faktisk en av de faktorene som gjør oss lykkelige ifølge forskning. Derfor har vi hos Petblower lenge ønsket å finne en organisasjon som hjelper dyr, nettopp for å bidra og hjelpe.

Vårt valg har falt på Takis sin organisasjon som tar vare på løshunder. For noen av dere som er hundeinteressert, så kjenner dere til hans arbeid. Takis bor på Kreta. En dag i 2013 tok han turen til et sted hvor avfall tømmes i sin landsby. Der så han flere valper og andre hunder som var alene. Dette var begynnelsen på hans reise - Å starte en kennel hvor han tar vare på skadete hunder, hunder som ikke har eiere og hunder som er forlatte. 

Vi har fulgt Takis sitt arbeid i en periode og hans arbeid er rørende. Det er en veldig interessant historie. Vi har bestemt oss, på grunn av hans iherdige innsats, å donere et månedlig beløp til han.

 

For hver solgte blåser vil vi derfor donere bort et månedlig prosentvis av vår omsetning.

Ved å velge en blåser fra Petblower, så er du automatisk med å støtte hundene til Takis. Du gjør dermed ikke bare et kjøp for dine firbeinte, men støtter også en viktig organisasjon, samtidig som du er med å redde hunder som trenger din hjelp. Vi setter derfor en ekstra stor pris på ditt kjøp hos oss.

 

Her er en kort video om han.

Her er enda en som er litt lenger

 

DOKUMENTAR
 

Link til Takis sin organisajon på facebook

Klikk her (åpnes i nytt vindu)

Mvh
Navid
Grunder

 

Vi setter også pris på at du deler denne artikkelen (klikk nedenfor), så flest mulig får denne nyheten.

 

Bestselgere

Tilbud  [mer]