Hvorfor trenger du en blåser?

 

 Denne artikkelen er skrevet for spesielt de som har midddels til langhåret hund. Formålet er  ikke å bare selge for å selge, men for å faktisk vise at en føner for hund har mye å si i hjemmet. Vi håper derfor du kan bruke noen minutter.

 Våteksem hos hund

 

Bildene ovenfor er kjent for de aller fleste hundeiere. De aller fleste bruker et håndkle og tror dette er nok når hunden har badet.  Våteksem oppstår blant annet på grunn av at pelsen ikke er tørr men fuktig.

Er hunden ute i skogen så tenker vi ofte ikke på at den kan ha tatt med seg lus.

Dette og mange andre scenarioer er noe vi daglig ikke tenker på. Det mange ikke er bevisst på er at et håndkle egentlig ikke gjør noe annet enn å få bort det som er på overflaten og det som er synlig på pelsen. Støvet, flasset i pelsen, fuktigheten, små sandkorn og andre bakterier og urenheter og parasitter sitter dypere enn det man kan se. 

Ikke er dette bare svært uhygienisk å ha alt dette i huset huset, men det betyr også veldig mye for livskvaliteten til din hund på lenger sikt. Avfallstoffer i tillegg til andre helseplager, som kløing og våteks fra urenheter kan svekke helsen og levealderen til våre firbeinte. 

Ved å bruke en hundeblåser regelmessig så eliminerer du alle disse problemene. Hunden vil trives mye bedre ved å være ren og pelsen vil på lenger sikt være mye renere og lukte naturlig godt. Flyt av hår og skitt vil være betraktelig mindre også i din leilighet. Spesielt vil du legge merke til hvor mye støv som samler seg i hundens pels og hvor luftig pelsen til hunden din blir ved bruk av blåser.
 
Nedenfor er det noen punkter som oppsummerer viktigheten av en blåser. 
Tørk hunden etter en dusj. Raskt praktisk og effektivt på 10-12 minutter.

  • Unngå våteksem
  • Unngå blodlus, parasitter og andre organismer som kan forårsake sykdom.
  • Fjern alle hår på dine klær raskt.
  • Blås bort løshår på hunden.
  • Gå gjennom huden for flott og lus.
  • Blås bort skitt og sand og urenhet fra pelsen hvis dere har gått en lang tur i regnværet.
  • Blås bort alt av løshår og urenheter fra bilen innen minutter. 
  • Blås bort all løshår på hundeleker.
  • Blås bort hår fra alle typer gjenstander (sekker, bag, sko etc).
  • Tørk skoene og annet plagg på minutter.

Listen over bruksområder er uendelig. Å velge en hundeblåser fra oss er noe av det mest praktiske og den beste innvesteringen du kan gjøre, både for din hund, deg selv og dine omgivelser.

I forhold til våre konkurrenter så kjenner vi våre blåsere inn og ut og vi gir deg ærlige svar dersom du spør oss om anbefaling.. Dette er fordi vi KUN fokuserer på dette og ingen andre produkter. Det tas inn kun sortiment av ypperste kvalitet i tillegg. Det gis i tillegg tips som du får som er av god nytte for deg. Vi kan også nevne at våre kraftigste blåsere går for langt mer, men at vi kan på grunn av spesielle avtaler med leverandører tilby disse til en hyggelig pris. Her får du altså svært mye igjen for pengene. 

 

Bestill fra oss idag og opplev din nye hverdag.

Bestselgere

Tilbud  [mer]