Hvorfor trenger du en blåser?Vi kan love deg en enklere hverdag ved valg av en hundeblåser fra oss

 Hundeblåser? Hva er det? Er det en fløyte for hunder? En blokkfløyte som vi lagde på ungdomskolen som nå kan brukes for våre firbeinte? Eller er det en fløyte som brukes av en dommer i fotball? Nei, nei nei og atter nei. 

Bildene ovenfor er kjent for de aller fleste hundeiere. De aller fleste bruker et håndkle og tror dette er nok. Det mange ikke er bevisst på er at et håndkle egentlig ikke gjør noe annet enn å få bort det som er på overflaten og det som er synlig på pelsen. Støvet, flasset i pelsen, små sandkorn og andre bakterier og urenheter sitter dypere enn det man kan se.  Et håndkle gjør faktisk egentlig nesten ingenting. Spesielt under potene er det mye skitt som setter seg fast.

Ikke er dette bare svært uhygienisk å ha i huset, men det betyr også veldig mye for livskvaliteten til din hund på lenger sikt. Avfallstoffer fra urenheter samler seg i pelsen og kan svekke helsen til våre firbeinte. 

Ved å bruke en hundeblåser for hver tur du er på (du kan bruke hundeblåseren en gang om dagen) så eliminerer du alle disse problemene. Hunden vil trives mye bedre ved å være ren og pelsen vil på lenger sikt være mye renere og lukte naturlig godt. Flyt av hår og skitt vil være betraktelig mindre også i din leilighet. Spesielt vil du legge merke til hvor mye støv som samler seg i hundens pels og hvor luftig pelsen til hunden din er.
 
Nedenfor er det noen punkter som oppsummerer viktigheten av en blåser. 
Tørk hunden etter en dusj. Raskt praktisk og effektivt på 10-12 minutter.

  • Fjern alle hår på dine klær raskt.
  • Blås bort løshår på hunden.
  • Blås bort skitt og sand og urenhet fra pelsen hvis dere har gått en lang tur i regnværet.
  • Blås bort alt av løshår og urenheter fra bilen innen minutter. 
  • Blås bort all løshår på hundeleker.
  • Blås bort hår fra alle typer gjenstander (sekker, bag, sko etc).
  • Tørk skoene og annet plagg på minutter.

 

Listen over bruksområder er uendelig. Å velge en hundeblåser fra oss er noe av det mest praktiske og den beste innvesteringen du kan gjøre, både for din hund, deg selv og dine omgivelser.

I forhold til våre konkurrenter så kjenner vi våre blåsere inn og ut. Dette er fordi vi KUN fokuserer på dette og ingen andre produkter. Det tas inn kun sortiment av ypperste kvalitet i tillegg. Det gis i tillegg tips som du får som er av god nytte for deg. Vi kan også nevne at våre kraftigste blåsere går for langt mer, men at vi kan på grunn av spesielle avtaler med leverandører tilby disse til en hyggelig pris. Her får du altså svært mye igjen for pengene. 

 

Bestill fra oss idag og opplev din nye hverdag.

Bestselgere

Tilbud  [mer]