Flypet 2000 - Hvit hundeblåser

kr5,298 kr4,19621% avslag

1-2 uker leveringstid. Fri frakt. KLIKK HER FOR MER INFO og få gratis frakt 

Vår beste hundeblåser

 

En av våre mest desidert kraftigste blåsere. Diameteren på røret er 4.6cm. Til sammenligning er det vanlig å ha 3.5cm på våre mest rimeligste modeller.

Sammen med to kraftige motorer innvendig sørger denne for at det kommer massive mengder med luft ut. Denne avgir ikke direkte kaldluft, men har to innstilliinger for varme 1 og varme 2. Varme 1 er tilnærmet kaldluft når en holder blåseren ca 20 cm unna hunden. Det er med andre ord en svak og behagelig varme. Varme 2 er en høyere temperatur av varme som kjennes godt når en holder hånden helt inntil luftrøret. For raskere tørking av hunden er det altså varme 2 en bør bruke.

I tillegg er den praktisk iforhold til at den har hjul.  Produktet er bygd i solid materiale og tåler røff behandling.

Blåseren kan anvendes i mange situasjoner. Her er noen områder vi har testet den på:

 

1. Glem å støvsuge bilen. Det tar tid og du kommer ikke til på vanskelige steder. Bruk blåseren. Blås bort alt av løshår fra bilen. Ha alle dører åpne (også bagasjerommet). Blås fra den ene siden slik at alt av hår går ut døra. Bilen er fri for hår og støv 5 minutter.
 

2. Hår på klærne? Blås bort alt under et minutt. Effektivt for å blåse bort støv på klærne også.
 

3. Hundeleker. Det fester seg masse hundehår på leker etterhvert. Disse dras med overalt i hjemmet og det setter seg litt av hundehår her og der. Blås alt av hundehår fra leken for at hunden ikke skal drasse med seg hår overalt i stua.
 

4. Blås bort alt av gjørme, sand og urenheter fra hunden hvis dere har vært ute i en regnvær. Det er her styrken i en blåser ligger og hvor den bør brukes daglig. Ikke ved å vaske hunden for hver dag. 
 

5. Tørk skoene eller klærne effektivt hvis det er noe som haster hvis dere skal ut på fest eller selskap.
 

6. Har du en ny bil, vasket den og vil skåne den for riper? Bruk  blåseren til å tørke bilen. Lengden på slangen er 300cm når den er i bruk så du kommer lett til overalt. Vi har testet dette og det funker som gull. Bilen er tørket på under 10 minutter. Denne metoden er egnet for bilentusiaster som vil holde lakken ren for skrubbing så mye som mulig.
 

7. Du kan også anvende blåseren  til å få bort fukt og vann i forkant av en jobb (som feks lakkering eller understellsbehandling )f or å tørke overflaten fort  der det skal behandles, før du skal starte jobben.


Spesifikasjoner


Mål: 35x30cm
Watt: 2800W (Fungerer på 10 ampere )
Lengde slange (når den ikke er aktiv): 100cm
Lengde slange ((når den er i bruk): 300cm
Blåsehastighet:  110m/s (Vanlige blåsere er på rundt 55-65m/s )
Vekt på enhet  8 kg
Tørketid (testet på en samojed): 13-18 min. Samojed er en av de rasene som har mest pels. Så har du ikke samojed så vil det ta kortere tid. Tørketiden er en indikasjon, men avhenger av hvor mye pels hunden har, hvor våt den er etc.
Varme: 75 grader Celsius. Dette er det som produseres inne i maskinen og ikke det som kommer ut og treffer hunden. Det som kommer ut er ca halvparten og svært effektiv til å tørke hunder. Helt inntil blåsepistolen er varmere enn det som er feks 20cm unna). 


Har du en hund med mye pels så kan vi garantere at denne vil du bli fornøyd med.

Støynivået, betraktet iforhold til blåsemengde er målt til ca 82db. Til en sammenligning er en vanlig støvsuger på rundt 60-80db avhengig av modell.


Sjekk Spørsmål og svar for mer info.


Antall:Dette produktet ble lagt til tirsdag 09. mai 2017.