FAQ - Spørsmål og svar

SPØRSMÅL OG SVAR


SPØRSMÅL FØR KJØP

Når sender dere ut varer?
Varer sendes ut tirsdag/onsdag-Fredag. Noen ganger kan vi sende ut samme dag, avhengig av tid og betalingsmetode du har brukt.

 

Kan jeg hente en blåser hos dere og hvor er det?
Ja. Dette alternativet er i kassen. Du henter på Ensjø i Oslo. Vi finner da en tid sammen som passer. 


Har dere noen åpningstider og kan jeg komme og teste noen blåsere?
Det er ikke noen spesielle åpningstider her, men som oftest er vi på chat store deler av tiden. Er du feks i Oslo og vil hente en blåser på kvelden så bare ta kontakt så kan det ordnes, så lenge det er før kl 22.


Hva tilbyr dere av betaling
Vi tilbyr paypal, forskudd, postoppkrav, eller at du betaler på stedet når du henter din ordre. (åpnes i nytt vindu) Du ser alle valgene i kassen. Legg merke til at postoppkrav ikke tilbys som betalingsmetode for produkter det står "1-2 uker leveringstid". Da vil du få faktura på mail som betales før vi bestiller varen.

Grunnen til at det ikke tilbys kortbetaling er fordi dibs (dibs.no) som var vår betalingsløsning, lenger ikke støtter vår plattform Zen-cart.  Til informasjon så har vi drevet nettbutikker i over 11 år. (Sjekk fotoexperten.no på proff.no) Du gjør alltid et trygt kjøp her hos oss.


Kan dere få inn andre blåsere enn de dere har?
Du skal ikke se bort fra det..og da muligens til en hyggeligere pris enn det som er på markedet også. Send en mail eller kontakt oss på chat.


Hvordan er det med garanti på produktene hos dere?
Iforhold til garanti så får du hele 2 års garanti på våre produkter. Garantien fungerer ved at du tar kontakt og vi prøver å løse det ved å enten sende en ny del, eller at vi tar inn produktet for inspeksjon.  Vanlig norsk reklamasjonsrett gjelder også på våre produkter.


SPØRSMÅL OM VÅRE PRODUKTER


Hvor lang er/blir slangen på blåserne dere har?
Når du får pakken og pakker ut for første gang så er slangen rundt ca 80cm. Når du skrur  på blåseren med slangen tilkoblet, og på full styrke så blir slangen derimot ca 3m. 


Kan jeg justere styrken på en blåser dere har?
Alle våre blåsere kan justeres på styrken. Det er trinnløs regulering. 


Er det slik at jo mer watt jo kraftigere er en blåser?
Nei. Det du må se på her er blåsehastighet og blåsevarmen. Disse to oppgis i watt. Dersom en blåser har 1800W, og en annen har 2200W så kan førstnevnte være kraftigere. Spør oss mer om du er i tvil.


Hvor mye støy er det fra en blåser?
Dette er et av de spørsmålene vi får inn mest. Noen synes støyen kan være skrekk og gru og velger derfor å ikke kjøpe en blåser. Sannheten er at det ikke støyer så mye. En vanlig hundeblåser støyer ca 1/3 mer enn en vanlig støvsuger. En støvsuger har ca 60db. Våre blåsere har rundt mellom 65-70db, avhengig av modellen du velger. Da er blåseren på full styrke. På laveste styrke er det like lite støy som en hårføner. Du trenger ikke å ha på blåseren på full styrke hele tiden. 


Hvilken blåser passer for min hund?
Da det finnes veldig mange hunderaser, og alle hunder røyter forskjellig og har forskjellig pelstype så anbefaler vi at du rådfører med oss. Da kan du få en pekepinn på hvilken blåser som det blir mest solgt av for din hunderase.

 

Har dere video om en blåser som er i bruk? 
Ja. Sjekk produktets side. Som oftest har vi video på de fleste.