Blåser Super Blaster DHD-2400T- Premium

kr2,598.00

1-2 uker leveringstid. Fri frakt. Les mer og få gratis frakt

Hvis du ønsker det beste for din hund så les videre. Er du derimot på jakt etter en billig blåser så er dette ikke produktet for deg. Se da de andre produktene på vår side.

Lei naboen? Vi har løsningen. Med en utrolig blåsehastighet på 90 m/s kan du til og med blåse bort naboen, dersom du blir lei vedkommende. Pek på og se vedkommende forsvinne i lufta. Ikke glem  å si "farvel" og heller ikke glem å vinke.

Fra spøk til alvor. Er du på jakt etter en særdeles kraftig motor og ønsker en skikkelig sak når du først går til anskaffelse av en blåser så velg denne. Vi tør å påstå at dette er noe av det kraftigste som er på markedet, og at prisen for en slik type blåser er mye mer. Noe kraftigere enn denne så skader man hunden. 
Denne blåseren er for deg som vektlegger komfort, design og effektivtitet. Her får du noe helt unikt som ikke er på markedet i tillegg til den utrolige blåsekraften. I tillegg har denne et elegant design.

Denne blåseren (og Flypet 2000) har dobbel motor kontra våre andre blåsere. Det resulterer i et trykk som får ut alt av skit og urenheter fra pelsen

Grunderen har denne selv i sitt private hjem.

Husk at du kan hente blåseren i Oslo. Se "Varehenting" helt øverst.

 

Mål: 48x17x25cm
Watt: 2400W (Fungerer på 10 ampere)
Lengde slange (når den ikke er aktiv): 120
Lengde slange ((når den er i bruk):  250
Blåsehastighet:   30-90 m/s
Vekt på enhet   6kg
Tørketid (testet på en samojed):  12 min
Varme: maks 72C. Dette er selvfølgelig ikke det som kommer ut.
Stønivå 84 db (til sammenligning er en støvsuger rundt 55-70db)

 


Antall:Nåværende omtaler: 2

Dette produktet ble lagt til lørdag 13. mai 2017.